Kursevi stranih jezika za decu
  • Registracija
srenfrdeitrues

Kursevi stranih jezika za decu

KURS ENGLESKOG JEZIKA - ZA PREDŠKOLSKI UZRAST

“ZIG ZAG” je zanimljiv program renomiranog izdavača Oxford University Press.

Namenjen je deci uzrasta 6-7 godina i prilagođen učenju u predškolskom uzrastu. Sastavljen je od dva dela – Island i Magic i uvodi mališane u svet engleskog jezika kroz igru, pesme, priče i slike.

Razvijajući osnovne jezičke veštine i samopouzdanje, ovaj program pomaže deci da učenje shvate kao još jedno novo i zanimljivo iskustvo.

Nastava za predškolski uzrast se izvodi dva puta nedeljno po jedan školski čas, 60 časova za školsku godinu.

KURS ENGLESKOG JEZIKA - ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA (od prvog do osmog razreda osnovne škole)

“ENGLISH WORLD” je novi, savremeni program izdavača Macmillan koji se sastoji od deset nivoa. Obezbeđuje mogucnost kontinuiranog učenja.

Autori su se potrudili da koriste najnoviji metodološki pristup i kombinuju ga sa inovacijama vezanim za savremeni rad u učionici. Program pored udžbenika i radnih sveski sadrži gramatičke vežbanke, postere, interaktivne aktivnosti na cd-u i dvd-u, kartice i rečnik. Ovaj materijal omogućava učenje i napredovanje u okviru prirodnog jezičkog konteksta.

Nastava za osnovce se izvodi dva puta nedeljno po sat vremena, 60 časova za školsku godinu.

KURS NEMAČKOG JEZIKA - ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA

Uz zabavu do uspeha! Program za učenje nemačkog jezika za decu i mlade-sistematski, uz zabavu i igru do bolje ocene iz nemačkog! Savremeni udžbenik, nemačkog izdavača Hueber, PINGPONG, prilagođen deci školskog uzrasta. Uz moderan metodološki pristup omogućava da se sa nemačkim jezikom upoznate na najzanimljiviji i najjednostavniji način! U nastavi se primenjuju najsavremenije interaktivne metode. Udžbenik prate radna sveska sa gramatičkim vežbama i audio – CD .

Nastava za osnovce se izvodi dva puta nedeljno po sat vremena, 60 časova za školsku godinu.

KURS ITALIJANSKOG jezika - ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA

Kurs je namenjen deci od 7 do 11 godina, ali i mlađima, koji su savladali pisanje i čitanje na maternjem jeziku. Deca kroz taj kurs stiču osnovna znanja iz italijanskog jezika, usavršavaju čitanje i pisanje i iskazuju svoju kreativnost kroz niz didaktičkih aktivnosti (pevanje, bojenje, crtanje, pisanje kratkih pesmica, recitovanje, glumu).

Udžbenik „Forte!“ plod je dugogodišnjeg rada autora i njihovog iskustva u nastavi italijanskog kao stranog jezika. Sastavljen je iz 6 didaktičkih jedinica, gramatičkog dela i kreativnih stranica.

Nastava za osnovce se izvodi dva puta nedeljno po sat vremena, 60 časova za školsku godinu.

,

Stručni predavači.

Rad u malim grupama.

Moguća individualna nastava.

Izuzetno povoljne cene, plaćanje u ratama.

Kontaktirajte nas

Agencija "Akademija"

Vojvode Stepe 44, Čačak

Telefon: 032/320-950

Mobilni: 063/610-941

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.